Farmàcia a Sant Vicenç de Castellet | Farmàcia a Sant Vicenç de Castellet

Farmàcia a Sant Vicenç de Castellet

Parafarmàcia a Sant Vicenç de Castellet | Farmàcia de guàrdia

Benvingut a Farmàcia Isabel Molina, la seva farmàcia a Sant Vicenç de Castellet. Un equip de professionals al servei de la seva salut i benestar. Aquí, cada pacient importa, l'escoltem i assessorem com es mereix.

A Farmàcia Isabel Molina la seva salut és l'important. Per això oferim un servei d'assessorament personalitzat, atenent totes les seves consultes i resolent qualsevol dubte que sorgeixi. També realitzem seguiment farmacoterapèutic i comptem amb un sistema de dosificació personalitzada de medicaments per a pacients crònics i polimedicats.

A la nostra farmàcia a Sant Vicenç de Castellet ens preocupem pel seu benestar integral. Realitzem presa de tensió i controls de pes, a més de diagnòstics immediats i sense esperes de diversos paràmetres sanguinis, com la glucosa, l'àcid úric o el colesterol. Així mateix, oferim assessorament per la deshabituació al tabaquisme.

Varies vegades a l'any rebem la visita d'especialistes en anàlisis capil·lar i dermatològic, que s'encarrega d'avaluar l'estat del cabell i de la pell dels nostres pacients. A partir dels seus resultats, podem oferir tractaments cosmètics específics per fer front a les taques solars, les arrugues, la caiguda del cabell o la pèrdua de volum.

Fórmules magistrals

L'ajudem a cuidar-se