Nutricionista a Sant Vicenç de Castellet | Farmàcia a Sant Vicenç de Castellet

Nutricionista a Sant Vicenç de Castellet

Dietista Sant Vicenç de Castellet | Dietes a mida | Perdre pes

PRIMERA VISITA GRATUITA TOTS ELS DIMECRES DEMANA'NS HORA A LA FARMÀCIA

Dir adéu als quilograms de més i aconseguir un pes saludable és possible amb l'ajuda adequada. A la nostra farmàcia posem a la seva disposició un exclusiu servei de nutricionista a Sant Vicenç de Castellet, amb assessorament dietètic professional, encaminat a millorar els hàbits alimentaris i a mantenir el pes ideal.

Una vegada per setmana, una nutricionista de la companyia Nutricion Center visita la nostra farmàcia, oferint assessorament personalitzat a tots quants vulguin perdre pes de manera saludable, ajudant-los a sentir-se bé amb la seva imatge sense descuidar la seva salut. Un treball basat en dietes individualitzades, que s'adapten a les necessitats de cada usuari.

133149_132227_grasas-malas-y-buenas-nutricin-center1.jpg

Després d'una valoració inicial dels objectius del pacient i tenint en compte la seva edat i condicions de salut, la nostra nutricionista a Sant Vicenç de Castellet estableix unes pautes d'alimentació personalitzades i hàbits de vida saludable que s'aniran complint en distintes fases. Periòdicament es realitza una valoració dels resultats, fins a aconseguir els propòsits marcats.

Perdi pes de manera saludable