Farmàcia a Sant Vicenç de Castellet

Farmàcia a Sant Vicenç de Castellet

Vingui a la nostra farmàcia i sol·liciti ajuda al nostre personal farmacèutic. Estem a Sant Vicenç de Castellet

Com diu la dita 'la salut és un tresor que val més que l'or', a la Farmàcia Isabel Molina ens preocupem per la seva salut i la de tota la seva família. Posem a la seva disposició un espai de salut i atenció farmacèutica personalitzada, centrada a l'assistència personalitzada i a la venda de tot tipus de medicaments i articles de parafarmàcia.

L´oferim una atenció personalitzada i professional

La nostra farmàcia a Sant Vicenç de Castellet es converteix en un espai perfecte per a demanar assessorament sobre el subministrament d'un medicament o sobre les propietats d'un article homeopàtic. Som una farmàcia propera, que treballa per i per a la gent, el que vol dir que l´atenem personalment i sempre donem resposta a les seves consultes de manera eficient, professional i discreta. És normal que tingui dubtes sobre el seu nou tractament o que necessiti ajuts per la correcta cura de la pell del seu nadó. A la Farmàcia Isabel Molina estem per ajudar-lo en tot el que puguem.

Estem especialitzats en la venda d'articles d'alimentació i cosmètica infantil. Ens prenem molt seriosament la correcta nutrició i cures dels més petits i oferim als nostres clients promocions en productes de primera qualitat. A les nostres prestatgeries trobaràs articles de les marques més reconegudes a nivell nacional i internacional i firmes que comencen a fer-se un lloc al mercat a força de qualitat. Sempre que ho necessiti pot sol·licitar assistència i li donarem encantats l´informació sobre les propietats de cada producte o les diferències entre un i l´altre.

Volem ser la seva farmàcia de referència a Sant Vicenç de Castellet

Si sou nous a la zona i està buscant una farmàcia a Sant Vicenç de Castellet, vingui a visitar-nos. Aquí es troba el seu centre de referència, la farmàcia on anar quan notem els primers símptomes d'un refredat o quan necessitem reposar els nostres articles d'higiene corporal i capil·lar.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

FARMÀCIA ISABEL MOLINA

  Carrer Sant Joan de Dalt, 15-17,
Sant Vicenç de Castellet, 08295, (Barcelona)

  93 833 06 11

  638 177 100

  93 833 06 11

Qui som

A la Farmàcia Isabel Molina ens preocupem per la seva salut i la de tota la seva família. Posem a la seva disposició un espai de salut i atenció farmacèutica personalitzada, centrada a l´assistència personalitzada i en la venda de tot tipus de medicaments i articles de parafarmàcia.

Horari

De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 hores

Dissabtes de 9:00 a 13:30 hores