Nutricionista a Sant Vicenç de Castellet

Pregunti al nostre nutricionista sobre les dietes per guanyar o perdre pes de forma saludable

Nutricionista a Sant Vicenç de CastelletDir adéu als quilos de més i aconseguir un pes saludable és possible amb l'ajuda adequada. A la nostra farmàcia posem a la seva disposició un exclusiu servei de nutricionista a Sant Vicenç de Castellet, que l´ofereix un assessorament dietètic professional encaminat a millorar els seus hàbits alimentaris i a mantenir el pes ideal. Amb l'ajuda correcta aconseguir el seu objectiu és una mica més senzill i aFarmàcia Isabel Molina pretenem que aconsegueixi la seva meta.

Periòdicament rebem la visita d'un nutricionista

Un cop per setmana, una nutricionista de la companyia Nutrició Center visita la nostra farmàcia, oferint assessorament personalitzat a tots els que volen perdre pes de manera saludable, ajudant-los a sentir-se bé amb la seva imatge sense descuidar la seva salut. El treball que desenvolupa aquest professional està basat en dietes individualitzades, que s'adapten a les necessitats de cada usuari.

Després d'una valoració inicial dels objectius del pacient i tenint en compte la seva edat i condicions de salut, el nostre nutricionista a Sant Vicenç de Castellet establirà unes pautes d'alimentació personalitzades i hàbits de vida saludables que s'aniran complint en diferents fases. Periòdicament es realitzarà una valoració dels resultats, fins a arribar als propòsits marcats.

Totes les dietes són personalitzades

Cada persona és diferent, pel que no és correcte intentar fer la dieta que a una amiga o familiar li ha funcionat. Els aliments que a uns els va bé a altres no els ajuda en el seu propòsit de perdre pes, per la qual cosa és important consultar sempre amb un professional abans d'iniciar qualsevol dieta. Només mitjançant la correcta alimentació i portant una vida saludable s'aconseguiran els efectes esperats. Vingui a la Farmàcia Isabel Molina i acosteu-vos una mica més a la seva meta. Nosaltres l'ajudem.

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

FARMÀCIA ISABEL MOLINA

  Carrer Sant Joan de Dalt, 15-17,
Sant Vicenç de Castellet, 08295, (Barcelona)

  93 833 06 11

  638 177 100

  93 833 06 11

Qui som

A la Farmàcia Isabel Molina ens preocupem per la seva salut i la de tota la seva família. Posem a la seva disposició un espai de salut i atenció farmacèutica personalitzada, centrada a l´assistència personalitzada i en la venda de tot tipus de medicaments i articles de parafarmàcia.

Horari

De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 hores

Dissabtes de 9:00 a 13:30 hores