Parafarmàcia a Sant Vicenç de Castellet

Catàleg de productes de parafarmàcia. Aprofiti les nostres ofertes especials

La nostra parafarmàcia a Sant Vicenç de Castellet és el punt de trobada entre els professionals de la farmàcia i la parafarmàcia i tots aquells que busquen articles de qualitat de cosmètica, nutrició o bellesa, entre d'altres. A Farmàcia Isabel Molina l´oferim el catàleg més ampli d'articles de parafarmàcia dirigits a tota la família, des de nadons fins a gent gran.

Si abans de realitzar la seva compra té dubtes, pregunteu primer als nostres tècnics i li recomanarem l'article que creiem que millor pot ajudar-lo. Només treballem amb marques líders, ja que per a nosaltres la qualitat és una cosa fonamental. Feu un cop d´ull al nostre catàleg de parafarmàcia virtual i si no troba el que necessita demani-ho mitjançant el telèfon, correu electrònic o directament al nostre local.

Productes per a la cura de la seva salut, de la seva pell i el seu cabell

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

FARMÀCIA ISABEL MOLINA

  Carrer Sant Joan de Dalt, 15-17,
Sant Vicenç de Castellet, 08295, (Barcelona)

  93 833 06 11

  638 177 100

  93 833 06 11

Qui som

A la Farmàcia Isabel Molina ens preocupem per la seva salut i la de tota la seva família. Posem a la seva disposició un espai de salut i atenció farmacèutica personalitzada, centrada a l´assistència personalitzada i en la venda de tot tipus de medicaments i articles de parafarmàcia.

Horari

De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 hores

Dissabtes de 9:00 a 13:30 hores