Serveis farmacèutics a Sant Vicenç de Castellet

A la nostra farmàcia posem a la seva disposició una sèrie de serveis farmacèutics a Sant Vicenç de Castellet

Serveis farmacèutics a Sant Vicenç de CastelletA Farmàcia Isabel Molina l´ajudem a cuidar-se. Li donem suport a la seva decisió de perdre pes, deixar de fumar o començar a tenir una vida més saludable i li facilitem les eines i els consells que requereix per poder avançar amb la seva tasca. Creiem que aquesta és, precisament, la tasca que ha de tenir un farmacèutic, estar al costat de totes aquelles persones que volen superar una malaltia o que necessiten ajuda per combatre uns símptomes. Per descomptat, sempre l´aconsellarem que primer vagi al seu metge i li consulti tots els seus dubtes i després acudeixi a nosaltres per completar.

Serveis per tenir cura de la seva salut i estètica

En aquest sentit, a la Farmàcia Isabel Molina posem a la seva disposició una sèrie de serveis farmacèutics a Sant Vicenç de Castellet que l'ajudaran en diferents àrees i facetes. Els més representatius i sol·licitats pels nostres clients són els següents:

SISTEMA DE DOSIFICACIÓ

A la nostra farmàcia realitzem un seguiment farmacoterapèutic personalitzat i tenim un sistema de dosificació de medicaments per pacients crònics o polimedicats. Consulteu-nos.

ANALÍTIQUES DE CONTROL

Ens preocupem pel seu benestar integral, l´oferim serveis tan variats com la presa de tensió, control de pes i diagnòstic sanguini immediat de glucosa, àcid úric i colesterol, triglicèrids, Estudi de risc cardiovascular així com de l'estat de fetge i ronyons

DESHABITUACIÓ TABÀQUICA

Si està pensant a deixar de fumar i necessita assessorament professional, vingui a veure'ns i l'ajudarem. Es tracta d'un procés personalitzat, adaptat a la seva .

.
SUMINISTRE D'ORTOPÈDIA

Ampli catàleg d'ortopèdia, tant standard com a mida. Tramitem receptes del seguro. Lloguer de material, crosses etc.

.
APARELLS DE SUPORT GERIÀTRIC I A LA MOVITLITAT

Fes la vida dels teus familiars en estat de dependència més fàcil. T'assessorem i t'informem de tot el que pots adquirir: llits especials, cadires de rodes, cadires per la dutxa i tot el que necessitis.

.
EL.LABORACIO DE FORMULES MAGISTRALS

El.laborem les teves fórmules magistrals en poc temps i amb la màxima qualitat.

 

.
MEDICINA NATURAL

Flors de Bach, Homeopatia, Aromateràpia, olis essencials, plantes medicinals.

 

.
.

 

A més a més, a la nostra farmàcia també oferim una altra sèrie de serveis farmacèutics a Sant Vicenç de Castellet, com les anàlisis capil·lars i dermatològiques que realitzem al nostre centre. De forma periòdica rebem la visita de professionals en aquestes matèries que avaluen l'estat del cabell i de la pell de tots aquells que ho desitgin i els ofereixen el tractament cosmètic que millor funcioni segons el seu problema i característiques.

Disposem dlloguer de crosses tan infantils com d`adult, i lloguer de balança pesabebés per si vols controlar el pes del teu bebé sense sortir de casa

 

 

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

FARMÀCIA ISABEL MOLINA

  Carrer Sant Joan de Dalt, 15-17,
Sant Vicenç de Castellet, 08295, (Barcelona)

  93 833 06 11

  638 177 100

  93 833 06 11

Qui som

A la Farmàcia Isabel Molina ens preocupem per la seva salut i la de tota la seva família. Posem a la seva disposició un espai de salut i atenció farmacèutica personalitzada, centrada a l´assistència personalitzada i en la venda de tot tipus de medicaments i articles de parafarmàcia.

Horari

De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 hores

Dissabtes de 9:00 a 13:30 hores