Targeta Xarxa Farma

Targeta Xarxa Farma de Farmàcia Isabel Molina a Sant Vicenç de Castellet

Xarxa Farma posa a la disposició dels clients de les seves farmaciès la possibilitat de sol·licitar una targeta de client. Aquesta targeta client t'ofereix avantatges exclusius que et permetran acumular les teves compres en productes de parafarmàcia i obtenir a canvi un xec, que rebràs al teu domicà i que podràs bescanviar per més productes de parafarmàcia.

Aquestes compres podran fer-se a qualsevol de las farmàcies de la xarxa i acumular-les en un periode màxim d'un any. Quan les teves compres arribin a la xifra acumulada de 200 €, rebràs en el teu domicili un xec de fidelitat per valor de 6 €.

L'import del xec podràs bescanviar-lo per més productes de parafarmàcia. Si estás interessat en sol·licitar la targeta client, només has d'omplir la sol·licitud amb les teves dades i entregar-la a la teva farmàcia Xarxa Farma més propera.

TOT SÓN AVANTATGES!

Amb la nostra targeta de fidelització cuidar-se és més senzill del que s'imagina, ja que es podrà beneficiar de les ofertes i promocions que l´oferim en multitud d'articles de cosmètica, higiene, nutrició o salut. Aprofiti l'oportunitat abans que s´acabi.

PROMOCIÓ EN LLET INFANTIL

per cada 10 pots de llet infantil, un de regal

Promoció associada a la targeta fidelitat. Demani-la a la nostra farmàcia

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

FARMÀCIA ISABEL MOLINA

  Carrer Sant Joan de Dalt, 15-17,
Sant Vicenç de Castellet, 08295, (Barcelona)

  93 833 06 11

  638 177 100

  93 833 06 11

Qui som

A la Farmàcia Isabel Molina ens preocupem per la seva salut i la de tota la seva família. Posem a la seva disposició un espai de salut i atenció farmacèutica personalitzada, centrada a l´assistència personalitzada i en la venda de tot tipus de medicaments i articles de parafarmàcia.

Horari

De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 hores

Dissabtes de 9:00 a 13:30 hores